Verejna doprava

Anglicani se cato holedbaji jakou maji dobre zpracovanou verejnou dopravu a system jejich metra je pro ne uplne vyjimecny. Pritom kdyz vlezete do metra tak vidite ze vsechno je velmi stare a jste na pochybach jestli se od te doby kdy tady to metro zacalo jezdit (asi pred 100 lety) vubec neco zmenilo.
Ze je neco stare by jeste nemuselo znamenat zadne problemy, co problemem je ze vetsinu casu neco nefunguje. At se podivate na stav metra v kteroukoliv dobu tak mate 90% sanci ze nektera linka bud vubec nejede, nebo vlaky maji daleko delsi intervaly kvuli nejake drivejsi poruse.
Tak pojedeme autobusem. No to si ale moc nepomuzete. Jednak proto ze autobusem vetsinou jezdi chudsi vrstvy obyvatelstva, takze tam budou delat bordel cernosi, kteri si v klidu daji spinavy boty na sedacku ( i kdyz jsou vsude cedule "keep your feet off seat"), ruzna spinava a smradlava individua (nezjistitelne rasy a pohlavi). Navic ulice jsou totalne ucpane takze autobus casto stoji na miste a vy vidite jak chodci okolo vas maji vetsi rychlost nez autobus. K tomu se pridava ta skutecnost ze anglicani jsou lini a tak musi byt zastavky kazdych 50 metru a tak autobus vice stoji nez jede.
Takze podle me nejlepsi moznosti je vykaslat se na hromadnou dopravu uplne

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DULEZITE: Zmena formulare E301 a navrat domu.

H&F Krkonose 2020 aneb pohled zezadu :-)

Cerny tyden pro anglii